Kotiin ollaan päästy takaisin, vähän ottaa pannuun kun tarkotus oli hakea mulle vaatteita, niin en löytänyt kuin kuppasen t-paidan ja äijä löysi vaikka mitä vaatteita... *argh* uusi sitten garderobin het parinsadan euron edestä... Mut niinhän se on et jos jotain lähtee hakemaan niin sitähän ei varmasti löydä. Ja housut ois ollut tarkotus etsiä.
Käytiin raxissa syömässä, ja tais olla mun osalta viiminen kerta. En saanut kuin 2vajaata pitsanpalasta suuhuni, jotenkin ne maistu nyt ihan ihmeellisiltä...Mut (hyvähyvä) otin puolet lautasesta salaattihässäkkää, niin eipä voi sanoa et olisin pelkkää roskaruokaa syönyt.=)
Aamulla kiireessä tein uunivoileipiä, kaapinpohjalta löytyi kaurapuikuloita, päälle meetwurstia (myöskin kaapin perukoilta) ja ananasmurskaa. Kuorrutin juustoraaste-kananmunamömmöllä, ja uunissa 200asteessa. Jotenkin tykkään enemmän kun tohon juuston sekaan laittaa munaa, tulee kuohkeampia.
441462.jpg

Huomena anoppilaan syömään, saas nähä mitä herkkuja anoppi loihtii. Sen wieninleikkeet on kyl maailmanparhaita! Mut josko sitä lähtis nukkumaan, heräis huomenakin johkain aikaan.